CARIERE

Suntem o echipă puternică, ne bazăm pe o experienta de peste 16 ani, am crescut constant și am dezvoltat o afacere reușită. Reprezentăm producători de top pe piața din Romania în toate segmentele industriale, auto și agricultură.

Căutăm colegi dispuși să se alăture echipei noastre, dornici să invețe și să se dezvolte, orientați pe client, capabili să lucreze în echipă, cu bune abilități de comunicare.
 
Posturi disponibile in acest moment:

-     Operator facturare 

Descrierea postului: Interacționarea directă cu clienții avînd o atitudine amabilă față de aceștia, oferindu-le informații despre produsele și serviciile din oferta companiei.
Întocmirea documentelor fiscale , gestionarea numerarului din casierie și efectuarea rapoartelor cerute de superiorul din Departamentul contabil.
În cazul în care sunteți interesat de acest post vă rugam trimiteți CV pe adresa recrutare@rollingsystem.ro specificând denumirea postului pentru care candidati.
 
 
-     Consultant  tehnic/vânzări 

Descrierea postului: Promovarea, vânzarea și consilierea tehnică privind produsele din oferta companiei, identificarea nevoii clientului și alegerea soluției tehnice optime care să răspundă acestei nevoi.
În cazul în care sunteți interesat de acest post vă rugam trimiteți CV pe adresa recrutare@rollingsystem.ro specificând denumirea postului pentru care candidati.
 
-     Analist comercial
 
Descrierea postului: Asigurarea și întreținerea unei bune relații cu clienții și furnizorii existenți sau cu noi potențiali. Realizează  analize de vânzări, stocuri, necesar, întocmeste diverse rapoarte cerute de superiorul din Departamentul Comercial.
În cazul în care sunteți interesat de acest post vã rugam trimiteți CV pe adresa recrutare@rollingsystem.ro specificând denumirea postului pentru care candidati.
© 2018 Rolling. Toate drepturile rezervate
Developed by expertissatm.ro